Sales office: +32 (0)50 375 373
info@winner-hotelsoftware.com

 • Facebook Social Icon
 • LinkedIn Social Icon
 • Twitter Social Icon

 

© 2017 Winner Hotel Software - by Planet Winner bvba

Winner Hotel Software: Planet Winner Headoffice - Legeweg 157/O - 8020 Oostkamp - Belgium - Tel: +32 50 375 373 - Fax: +32 50 360 242 - Contact

                                                    Bel ons op +32 (0)50 542 971 of mail via onze contactpagina - Lees ons laatste nieuws en updates

Hotel software                Online reservering                Cloud toepassingen                Diensten                Referenties                Over ons

FAQ - Praktisch

 • Hoe een gratis demonstratie aanvragen?

  Neem contact op met één van onze Winner Hotel Software verdelers. Alle contactgegevens vindt U hier. Wij zullen u gratis een online demonstratie van de producten bezorgen waar u interesse voor heeft.

   

 • Hoe bestaande gebruikers contacteren voor feedback?

  Een greep uit de professionele firma’s die hun vertrouwen gesteld hebben in Winner Hotel Software vindt U hier. U kunt steeds een meer uitgebreide lijst van Winner Hotel Software gebruikers opvragen bij één van onze officiële verdelers. Contacteer ons.

   

 • Hoe verloopt de installatie van Winner Hotel Software

  Na het aanschaffen van de Winner Hotel Software worden volgende etappes doorlopen om een optimale ingebruikname van onze producten te garanderen:

  • Voor de PC-software toepassingen:
   - Wij sturen U een vragenlijst toe die ons toelaat een database op uw maat te bouwen.
   - Ter plaatse installeren wij een opleidingsruimte met de Winner Hotel Software en uw gepersonaliseerde database.
   - Onze gespecialiseerde trainer zal met u en uw medewerkers de software instellen volgens de specifieke behoeften van uw onderneming.
   - Er volgt een opleiding voor alle betrokken gebruikers van het systeem.
   - Uw medewerkers leren hoe prijzen, arrangementen, reserveringen enz op eenvoudige wijze in te geven en brengen vervolgens de bestaande gegevens in.
   - Op een voor u passend tijdstip wordt de software geactiveerd. Betreft het een conversie van een andere software dan wordt een procedure gevolgd om zich te verzekeren dat alle gegevens van het oude systeem correct in de Winner Hotel Software werden ingebracht.
   - Na activatie blijft een gespecialiseerde medewerker ter plaatse om de eerste shiften aan uw zijde mee te draaien en u verder te adviseren waar nodig tot u zich volledig vertrouwd voelt met de software.
   - Na vertrek van onze medewerker wordt u door onze professionele helpdesk blijvend ondersteund.

  • Voor de online toepassingen:
   - Wij sturen U een vragenlijst toe die ons toelaat een database op uw maat te bouwen
   - Er volgt een online opleiding door een gespecialiseerde medewerker die samen met U alle instellingen van de toepassingen op uw maat instelt
   - U neemt onmiddellijk de online toepassing in gebruik
   - Na ingebruikname van de software beschikt u over een professionele helpdesk die u verder ondersteunt.

    

 • Waar moet een opleidingsruimte aan voldoen?

  Een opleidingsruimte is voldoende ruim en biedt bij voorkeur plaats aan een netwerk met één computer per cursist en minimaal één printer. Voor de trainer worden een paperboard met stiften en een beamer voorzien. De opleiding wordt best georganiseerd op een rustig gelegen, afsluitbare locatie.

   

 • Waarom vind ik geen prijs voor de Winner Hotel Software terug op internet?

  De Winner Hotel Software wordt steeds ingesteld volgens de behoeften van uw specifieke onderneming. Onze gespecialiseerde medewerkers gaan samen met u op zoek naar de voor u best passende oplossing. Zij zullen vervolgens een voorstel uitwerken op uw maat. Contacteer ons voor gratis en vrijblijvend advies over de door u gewenste configuratie.

   

 • Kan ik bij Winner Hotel Software ook computer hardware aankopen?

  Neen. Winner Hotel Software levert uitsluitend software toepassingen en diensten. Onze gespecialiseerde medewerkers zullen u wel graag adviseren bij uw keuze van de beste leverancier en de kwaliteit van diens hardware aanbod.

FAQ - Opties

 • In welke talen is Winner Hotel Software beschikbaar?

  De PC-software toepassingen van Winner Hotel Software zijn beschikbaar in het Engels, Frans, Spaans, Duits en Nederlands. De online toepassingen zijn beschikbaar in het Engels, Spaans, Frans, Duits, Nederlands, Portugees, Italiaans, Catalaans en Galega. Er is een module beschikbaar om gratis bijkomende talen te programmeren in de online toepassingen.

   

 • In welke landen is Winner Hotel Software beschikbaar?

  De Winner Hotel Software is over de hele wereld beschikbaar.

   

 • In welke landen is de Winner Hotel Software al in gebruik genomen?

  De Winner Hotel Software werd al in gebruik genomen in België, Nederland, Luxemburg, Frankrijk, Spanje, Zwitserland, Oostenrijk, Duitsland, Verenigd Koninkrijk, Slovenië, Polen, Franse Antillen, Bermuda Eilanden, Ghana, Nigeria, Burundi, Sierra Leone, Algerije en Singapore.

   

 • Welk ontwikkelingsplatform wordt gebruikt voor de Winner Hotel Software?

  De PC-software van Winner Hotel Software wordt ontwikkeld in een Microsoft Visual Basic omgeving en maakt gebruik van een Microsoft SQL database. De rapporten worden ontwikkeld in Crystal Reports. De online software wordt ontwikkeld in Microsoft Visual Studio .net en maken eveneens gebruik van een Microsoft SQL Server database.

   

 • Wie ontwikkelt de Winner Hotel Software?

  Alle modules van de Winner Hotelsoftware worden exclusief ontwikkeld door Planet Winner, gevestigd in Brugge, België.

   

 • Met welke hardware is de Winner Hotel Software compatibel?

  De Winner Hotel Software is compatibel met de meeste Microsoft-compatibele hardware. Een lijst met minimum en aanbevolen specificaties vindt U hier.

   

 • Welke operating systemen worden door de Winner Hotel Software ondersteund?

  Als Microsoft Certified Partner is de Winner Hotel Software compatibel met alle recente Microsoft operating systemen.

   

 • Kan ik Winner Hotel Software ook gebruiken op mijn tablet of smart phone?

  Winner Hotel Software kan vlot gebruikt worden op tablet of smart phone via de RDP Itap app of een gelijkaarde app die verbindingen via Remote Desktop ondersteunt.

FAQ - Helpdesk

 • Wanneer is de helpdesk dienst bereikbaar?
   

Winner Hotel Software biedt u 24 uur op 24 uur, 7 dagen op 7 een onmiddellijk bereikbare helpdesk dienst aan. U kiest zelf welk onderhoudscontract u met ons afsluit, conform de behoeften van uw organisatie. Zo zijn er formules beschikbaar met enkel ondersteuning tijdens de kantoor-uren of bij voorbeeld voor ondersteuning vanaf 09 uur tot 23 uur, inclusief het weekend.
 

 • Hoe kan ik de helpdesk dienst bereiken?
   

Onze helpdesk medewerkers kunnen 24 uur op 24 uur en 7 dagen op 7 telefonisch bereikt worden. Tijdens de kantoor-uren kunt u eveneens op ons beroep doen via e-mail of fax. Online kunt u steeds terecht op een specifieke support website (www.winner-support.com) met een hoeveelheid aan documentatie over de producten, "Best Practices" enz.
 

 • Waarvoor kan ik beroep doen op de helpdesk dienst?
   

Buiten de kantoor-uren voorzien wij een helpdesk permanentie voor dringende en blokkerende problemen. Tijdens de kantoor-uren kunt u bij ons terecht voor allerhande vragen of meldingen.
 

 • Door wie wordt de helpdesk dienst bemand?
   

Onze helpdesk wordt bemand door all-round specialisten met ervaring in de hotelwereld. De meeste van onze medewerkers hebben zelf posities als receptionist of night auditor bemand. Zij weten wat het is om op een software probleem te botsen met een klant aan de andere kant van de balie of telefoonlijn. Onze helpdesk medewerkers voeren zelf installaties (en opleidingen) uit bij onze klanten. En dit van alle modules die Winner Hotel Software aanbiedt. Zij zijn dan ook de optimale gesprekspartners voor een persoonlijke aanpak, maar met een professionele oplossing voor uw probleem.

FAQ - Afkortingen

 • PMS software

  PMS staat voor Property Management System. Het betreft de internationale benaming voor een hotel beheersysteem. De belangrijkste software modules binnen een PMS zijn modules voor kamer reservatie, opstellen van facturen, beheer van gasten adressen, rapportering op omzetten enz. Meer info.

   

 • POS software

  POS software staat voor Point of Sales software. Het betreft de internationale benaming voor een kassa software. Deze software laat de ober onder meer toe verbruikte artikelen op te boeken en rekeningen voor de gasten te maken. Meer info.

   

 • BQT software

  BQT software staat voor Banqueting software. Het betreft software voor het beheer van vergaderzalen en materiaalverhuur, reservatie van maaltijden en arrangementen, opstellen van offertes en contracten, etc. Met uitgebreide rapportering naar de verschillende betrokken departementen binnen het hotel. Meer info.

   

 • WWH

  WWH staat voor Winner Web Hotel. Het betreft de overkoepelende naam voor de online toepassingen binnen het aanbod van Winner Hotel Software. WWH bestaat uit 2 onderdelen die afzonderlijk of geïntegreerd kunnen gebruikt worden: een Booking Engine voor online reserveringen via de eigen hotelwebsite en een Channel Manager die de boekingskanalen op internet aanstuurt zoals booking.com.

   

 • BE

  BE staat voor Booking Engine. Het betreft een online module die op de website van het hotel geïnstalleerd wordt en die bezoekers van de website toelaat om kamers en bijkomende diensten te reserveren. Meer info.

   

 • CM

  CM staat voor Channel Manager. Het betreft een online module om de boekingskanalen op internet vanuit één centraal punt te beheren. Enerzijds worden beschikbaarheid en kamerprijzen naar de boekingskanalen gestuurd. Anderzijds worden reservaties op de boekingskanalen automatisch gecentraliseerd. Meer info.